AMI Teddy Jacket,

AMI Teddy Jacket Header

Mijn hemel, wat is AMI een heerlijk label. Tot deze conclusie was ik al eens eerder gekomen. Maar keer op keer blijft AMI het nog bewijzen ook. Check bijvoorbeeld eens hun Teddy Jacket. Simpelheid ten top, maar daardoor gelijk ook zo vet. De afwerking, de materialen, alles klopt gewoon.

En natuurlijk is dit gewoon de zoveelste baseball jacket in een zwart blauwe combi. Maar shit, ik kan er niets aan doen. Deze is gewoon vetter dan die eerdere die je al gekocht hebt. Of die eerdere moet een Thom Browne of Saint Laurent zijn, dan neem ik mijn woorden terug.  Mocht het geen van deze twee zijn, dan is deze AMI Teddy Jacket precies de jas die nu op je must have lijstje gaat. Geloof me, je zal me later dankbaar zijn. Perfect in de mix met denims en chino’s. Casual chique sweatertje met button down shirt eronder. En bam, je outfit is geniaal. Zie je het voor je? Mooi check END. voor de jas dan.

AMI Teddy Jacket

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.