Barbour Hornsea Bomber,

Barbour Hornsea Bomber Header

Barbour staat nu niet bekend om het feit dat ze alle trends achterna hollen. Integendeel zelfs. Barbour is zo traditioneel dat hun modellen vanzelf wel weer een keer een trend worden. Redelijk verbaasd was ik dan ook toen ik deze Bomber van Barbour spotte.

Laten we wel zijn, als iets een trend ding is, is het een Bomber. En ik kan me niet herinneren ooit eerder een Bomber in de collectie van Barbour gevonden te hebben. Hebben ze dan de plank misgeslagen? Welnee. Helemaal niet zelfs. Deze olijfgroene bomber is gewoon goed. De shape is prima. De details zo minimaal dat het tof is. Alleen de fazant op de borst verraad de afkomst van deze jas. Puik staaltje minimalisme van Barbour. En de prijs? Bescheiden, check de Bijenkorf maar.

Barbour Bomber

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.