Club Monaco Chambray Shirt,

Club Monaco Chambray Shirt

Club Monaco behoeft geen verdere introductie hier. Wel mag dit shirt van ze even geïntroduceerd worden hier. Mijn hemel, wat is dit Club Monaco Chambray Shirt lekker. Sowieso ben ik groot fan van Chambray Button Downs. Maar in deze uitvoering van Club Monaco belandt die wel direct hoop op de lijst van must haves.

Ik ben gewoon een sucker voor all over prints. En dat is precies wat dit shirt heeft. Zoals duidelijk hierboven in close up te zien. Verder is shirt bijzonder slank gesneden, maar niet too much. Zeg maar vergelijkbaar met Gant Rugger shirts. En ja, dat is positief. Het shirt spotte ik bij East Dane voor een prijs die toch zeker niet hoog te noemen is. Net iets meer dan 100e en dit shirt is van jou.

Club Monaco Chambray Shirt

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.