Danner Mountain Light Boots,

Danner Mountain Light Boots Header

Danner is een van die oer-merken. We hebben wel eens vaker een stukje over het label geschreven. Maar het viel me op dat het laatste artikel alweer een tijd terug gaat. En dat lijkt me geheel onterecht. Dit label blijft namelijk consequent lekker gaan. Oké, wellicht komt het doordat er niet extreem veel vernieuwing in de collectie zit. Maar wat goed is, hoef je niet te veranderen toch?

Nu leek het mij tijd om weer eens aandacht aan dit label te schenken. Danner komt uit Portland, Oregon. En dat is dus ook die plek waar dat label met die Swoosh vandaan komt. De slogan van de stad is Keep Portland Weird. Portland is niet heel weird, wellicht voor Amerikaanse begrippen, maar naar mijn maatstaven is het redelijk normaal. Dusdanig normaal dat ik me in die stad heerlijk thuisvoelde. Sterker nog, mocht ik ooit in de USA moeten gaan wonen dan graag in Portland.

Weird zijn ook de schoenen van Danner niet, integendeel. Deze schoenen zijn alles behalve weird. Deze schoenen zijn solide, comfortabel en fucking rugged. Ik zou zeggen, check ze bij END., de prijs is stevig. Gelukkig is de kwaliteit nog steviger van deze Danner Mountain Light Boots.

Danner Mountain Light Boot

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.