Denham Denim Jack,

Denham Denim Jacket Header

Nog meer heet spul van Hollands Glorie. Denham behoeft geen verdere introductie hier. Ze maken toffe denims, belachelijk lekkere truien en fucking toffe winterjassen. Dat is allemaal wel bekend. Maar ze hebben in de nieuwe collectie dus ook heerlijke denim jackets. Fucking heerlijk denim jackets kan ik zeggen.

Neem deze jas bijvoorbeeld. De washing is grandioos. Precies versleten genoeg. Zonder dat het je jas uit de jaren negentig is. Je weet wel wat ik hiermee bedoel. De fit van deze denim jacket is top. Het merklabel is, zoals vaker bij Denham, subtiel weggewerkt. En de prijs, die is nog niet eens zo gek. Uiteraard haal je ook dit topstuk van Denham gewoon bij de Bijenkorf.

Denham Denim Jacket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.