Faherty Shawl Collar Indigo Cardigan,

Faherty Shawl Collar Indigo Cardigan Header

Deze Cardigan van Faherty is tof, heel tof. Gemaakt van een heerlijk indigo dyed katoen, dat op een hele grove wijze gebreid is tot deze kabeltrui. Deze trui van Faherty heeft wat weg van deze van RRL, maar is stiekem nog toffer. Kijk, natuurlijk is RRL dope. Maar deze Faherty heeft dezelfde prijs, ziet er versletener uit en komt met mooiere knopen. De prijs van deze Faherty is wat lager, maar die van RRL is met de huidige sale prijs niet veel duurder.

Faherty is een redelijk nieuw label van twee broers, Mike en Alex Faherty, die al jaren droomden van een eigen kladinglabel. In 2013 zijn ze het maar gestart. Een label dat zich richt op die beachwear vibe die je in de surfscene van New Jersey vindt. Ja, New Jersey heeft een surf scene. Anyways, die twee broers leven nu al voor het vierde jaar op rij hun droom. En wanneer je dromen bestaan uit het maken van deze juweeltjes, dan ben ik je fan. Check Mr Porter voor meer details en de rest van de collectie.

Faherty Cardigan

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.