Filling Pieces ‘LET US CREATE’,

Filling Pieces gooit weer eens een nieuwe collectie op je. Voor Spring/Summer 2017 is dit de eerste drop uit de Filling Pieces ‘LET US CREATE’ collectie. De naam van deze collectie komt voort uit het feit dat ze bij Filling Pieces nu ook volledig custom made zolen hebben voor de schoenen. Kijk, het gros van de schoenen in de wereld wordt gemaakt op standaard zolen. Zeker met fashion sneakers, die maken negen van de tien keer gebruik van standaard cupsoles welke je off the shelves kan halen bij iedere schoenenfabriek.

Het is voor een label ook wel een ding wanneer ze hun eigen design van zolen met hun eigen mallen kunnen maken. Nu ze dus ook hun eigen zolen maken, kunnen de designers van de fundering tot de top de schoen naar eigen hand ontwerpen. En dat resulteert dus met deze collectie in 600 nieuwe modellen op basis van 14 nieuwe shapes en 5 nieuwe zolen. Mijn persoonlijke favorieten zijn de schoenen op die nieuwe Runner zool. Anyways, check de website van Filling Pieces voor meer info over deze drop. En hou het hier in de gaten, want iets zegt me dat drop twee en drie ook binnenkort zullen verschijnen.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.