Freemans Sporting Club Camo Waxed Coat,

Freemans Sporting Club Camo Waxed Coat

Oei. Een waxed jacket is altijd tof. Helemaal wanneer die uitgevoerd is in een toffe camo. En tel er dan eens bij op dat deze van Freemans Sporting Club komt. Ja, dat maakt het geheel wel helemaal te gek. Freemans Sporting Club heeft een shop in New York en heeft als visie dat alles max in een 10 mile radius van de winkel gemaakt mag worden.

Ja dit heeft meteen een directe invloed op de prijs enzo. Helemaal als je het dan 3650 mijlen laat vliegen om het vervolgens in Nederland om de schouders te kunnen dragen. Maar hey, deze Isle of Man jacket is het echt wel waard. De jas is gemaakt van een Mil-Spec 8.25oz TexWax™ waxed katoen. Dit is zo behandeld dat je een levenlang beschermd zal moeten worden tegen water en wind. Tel daar de melton wollen voering bij op. En je hebt een puike jas voor schijtweer. Deze jas haal je bij Mr Porter. Scheelt weer een trip naar NYC.

Freemans Sporting Club Coat

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.