Maison Kitsuné Crewneck,

Maison Kitsune Crewneck Header

Voor een ieder die het haat om online bij buitenlandse webshops te bestellen, deze is voor jullie. Zelf heb ik weinig moeite met het bestellen van meuk online. Genoeg bij mijn favo shops uit de UK en USA besteld om te weten dat een heleboel gewoon legit is. Maar ik snap de voorkeur voor Nederlandse webshops prima. Voor Maison Kitsuné was er bij Nederlandse webshops wel wat schaarste.

Gelukkig is daar nu de Bijenkorf die ineens ook Maison Kitsuné op voorraad heeft. En de prijzen zijn vergelijkbaar met die van mijn favo buitenlandse spelers. Op stock bij de Bijenkorf is ook deze crewneck van Maison Kitsuné. En ik heb nieuws voor je. Hun Crewneck sweaters zijn top! Kwaliteit is helemaal dik in orde. Hun fits zijn geniaal. En de designs zijn altijd wel tof. Deze blauwe met die Parisien opdruk is ook prima. Rock hem over een wit button down shirt. Versleten denim daaronder, witte sneakers en bam. Je outfit is klaar. Hier een link voor de sweater en de rest van de Maison Kitsuné collectie bij de Bijenkorf.

Maison Kitsuné

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.