Maison Margiela Crunch Coated Sneakers,

Maison Margiela Crunch Header

De Nike Flyknit Free is alweer een heel tijd geleden uit. Sean Waotherspoon die een Supreme Jordan 5 in een pot verf gooide is ook alweer lang geleden. En wat doet Maison Margiela nu? Die kopiëren wat Sean deed, alleen dan minder subtiel. Sterker nog. Zij flikkeren gewoon een hele pot zwarte latex over een schoen.

Ik meen me te herinneren dat ze dit ooit ook met Converse deden. Maar ik meen me ook te herinneren dat het toen ook nog gewoon een Converse collab genoemd werd. Dit maal wilde Beaverton niet meewerken gok ik. En blijkbaar vond de designer van de Maison Margiela het wel een tof idee om deze te gooien. Ik heb een dubbel gevoel. Stel onder het zwarte latex zit gekleurd Flyknit, top! Maar ik gok dat er gewoon wit of zwart onder zit, en dan is het effect minder tof. Sterker nog, koop gewoon in de outlet een Flyknit, rij naar de Gamma voor een pot latex, en bam. Je bent dan in ieder geval exclusiever en het heeft je niet dik 400e gekost. Just saying. Check Mr Porter, mocht je knaken over hebben.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.