Neighborhood Fisherman Cable Knit,

Neighborhood Fisherman Cable Knit

Van de week schreef ik nog een item over een chunky sweater, behoorlijke must have. Deze sweater van Neighborhood is nog chunkier. Maar daardoor niet specifiek nog een grotere must have. Hoewel die natuurlijk wel een prima plek in je kast mag krijgen. Ik kan deze belachelijk grof gebreide kabeltrui goed waarderen.

Het gaat hier om de Neighborhood Fisherman Cable Knit, een prima wollen trui van het Japanse label. En ja helemaal Made in Japan. Dus dat is voor die extra hipheidspunten. De prijs is ook wel hip trouwens. Voor bijna 400 euro heb je een kabeltrui zo warm als een Canada Goose jas. Rock hem met alles wat in je op komt. En zorg vooral dat je wederhelft deze niet jat op de zondagmiddag. Ik spotte de sweater bij END. zoals wel vaker.

Neighborhood Fisherman Cable Knit

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.