New Balance M1500YP ‘Yard Pack’,

NewBalanceYardPack

New Balance begint 2017 bijzonder lekker. Ze komen namelijk met de Yard Pack. En die is tof. Alleen vanwege de legende die gaat over New Balance. Naar verluid is het zo dat New Balance oprichter William J. Riley in zijn achteruin een kip zag. Die kip had een optimale balans. Deze balans kwam, zo dacht William, door die drie-klauwige poot van de kip. Die balans werd dus New Balance. De meeste originele namen die ik heb bedacht zijn ontstaan door een fles Whisky op tafel, dus een kip in de achtertuin is prettig voor de afwisseling. Maar gezien het dus is ontstaan in de achtertuin van dhr. Riley komt New Balance met deze Yard Pack.

De 1500 uit de Yard Pack is by far mijn favoriet. Hoewel de 576 uit de Yard Pack er toch ook zeker mag zijn. Alleen vind ik door de regel de 1500 toffer, en is deze regel ook dit maal weer bewezen. De schoen komt in een mix van suède, mesh en leer in wat aardse tonen. Deze serie is weer eens UK Made in Flimby. En de prijs, is niet eens heel gek. Check END. voor alle details.

New Balance 1500 Yard Pack

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.