Nike Air Max Zero,

Nike Air Max Zero

De Air Max Zero van Nike, gek genoeg niet eerder hier besproken op OurBubble. Maar de schoen is stiekem tof. Volgens de overlevering was dit de schets van Tinker voordat hij de Max ’87 gooide. De schoen heeft in de afgelopen jaren sinds de release al meerdere kleurtjes meegekregen. Maar ik kan stellen dat geen zo tof is als de colorway waarin Nike hem nu heeft gegooid.

Schoenen tegenwoordig zijn ineens tof als ze voleldig tonal zijn uitgevoerd. Trend dingetje, maar ik kan het wel waarderen. Deze Air Max Zero is er niet een grote uitzondering op. Het bovenwerk is volledig uitgevoerd in een toffe Dark Loden kleur. De zool is zwart. Wellicht had het toffer geweest als de zool ook in Dark Loden zal komen, maar Nike kennende was dat een te grote uitdaging. Wat ik niet snap is dat deze schoen nog geen hype is. Over twintig jaar wordt dit ongetwijfeld wel weer een grail. Dus je kan hem maar beter nu halen bij END.

Nike Air Max Zero

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.