Nike Air Zoom Talaria Mid,

Nike Air Zoom Talaria Mid Header

Zo dan. De Talaria wordt ineens gruwelijk uitgemolken. Zeg maar, precies zoals Nike dat kan. Ineens was daar ergens vorig jaar de revival van de Talaria. En dat die schoen lekker werd opgepikt hebben ze door bij Nike. En zo kan het gebeuren dat we hier ineens vage edities van zien verschijnen.

Van alle recente vage edities van de Talaria is deze Nike Zoom Talaria Mid wel het meest geslaagd. De kleurencombo is gewoon belachelijk lekker. En die mid hoge sockliner mag er eigenlijk ook wel zijn. Stiekem klopt het wel zo bij deze schoen. Helemaal on par met die trailrun-hype van de laatste maanden. Ja ik kan deze schoen wel waarderen. Check hem bij Stuarts.

Nike Air Zoom Talaria Mid

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.