Portuguese Flannel Prumo Check,

Portuguese Flannel

Ik schrijf dit op nieuwjaarsdag, de beste wensen overigens nog. Geen hippe eindejaars lijstjes of toffe goede voornemens hier op OurBubble. Nee we gaan gewoon verder waar we 2016 mee afsloten. Geld besparen na een tyfus dure December maand. En dat kan dus vandaag met dit Portuguese Flannel shirt.

Portuguese Flannel maakte in 2016 ineens een doorbraak. Dit label lag spontaan in alle toffe shops. Mooie geruite flannelen shirts voor een eerlijke prijs. Instant verkoopknaller. Gelukkig hebben de shops dusdanig veel van hun ingekocht dat je nu in de uitverkoop nog goedkoper aan een goed geruite flannelen shirt kan komen. Zo spotte ik deze Portuguese Flannel Prumo Check bij END. voor een belachelijk goeie prijs. Als we dan toch het over goede voornemens moeten hebben op een dag als deze, dan lijkt dit shirt me een mooi begin punt.

Portuguese Flannel

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.