RRL Striped Sweater,

RRL Sweater

hier gewoon nog must have in de sale gevonden. Dit maal bij onze vrienden van Mr Porter. Een prima RRL Sweater. Gewoon een simpele crewneck, daar kan je er never genoeg van hebben. Normaal zou ik voor een basic sweater niet je richting RRL struen. Simpelweg omdat de gemiddelde prijs rond de 300e zit. En dat voor een normale basic een tikkie gortig is.

Maar nu in de sale bij Mr Porter is deze RRL Striped Sweater voor nog geen 150e te halen. En laat rond de 150 euro mijn bovengrens voor een simpele basic zitten. Deze is sweater heeft dus ineens een prima prijsje. En zal je garderobe aanvullen. Witte oxford cloth button down eronder, op een chino of rauwe denim, witte sneakers erbij. Ik zie het zo voor me. Check de sweater bij Mr Porter. De rest van de RRL sale bij Mr Porter is ook best prima trouwens.

RRL Sweater

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.