Scotch & Soda Ralston Destroyed,

Scotch & Soda Ralston

Deze Scotch & Soda is voor de luie denim drager. Een broek als deze zo geragd krijgen, duurt je een jaarte of 3 wanneer het een rauwe denim zou zijn. Maar voor de fashion kan je die ook kant en klaar gesloopt kopen. Soms is dat helemaal prima. Zeker wanneer het van Scotch & Soda komt. Niet alleen is de Ralston een uiterst prima broek. Scotch & Soda heeft best prima begrepen hoe je stoffen moet slopen.

Deze Ralston van Scotch & Soda is dar dus geen uitzondering in. De gaten zijn goed gepatched, zodat je niet helemaal met een broek die van flarden aan elkaar hangt over straat gaat. Nee eerlijk, als deze denim het resultaat van 3 jaar je rauwe denim indragen zou zijn, dan zou je hier bijzonder trots op zijn. Prima broek voor mensen met haast dus. Ik spotte deze bij de Bijenkorf trouwens.

Scotch & Soda Ralston

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.