Solid Homme Satin Bomber,

Solid Homme Satin Bomber Header

Dit is een hele nieuwe spin van de Souvenir jacket. En ergens vind ik deze nog tof ook. Ieder midden segment merk heeft ondertussen een Souvenir Jacket gedropt. En haast allemaal zijn ze voorzien van vintage ogende borduursels. Ja, in deze tijd komt een variant als deze van Solid Homme zeer gelegen.

Want bij Solid Homme zagen ze ineens in dat vintage-look van nu snel kitsch van morgen is. Dan kan je beter nu de vintage van morgen droppen. Dus zij komen met een moderne variant op een klassieker. De patches achterop zijn moderne kunstwerkjes. Als in, moderne kunst werkjes. Borduursels die nog moeten bewijzen dat ze de tand des tijds gaan doorstaan. Maar voor de afwisseling kan ik zeggen dat ik nu al fan ben. Tel de blauwe body met roze mouwen erbij op en je hebt een winnaar. De prijs voor deze jas is niet eens hoog. In tegendeel zelfs. Deze jas van Solid Homme kan je halen bij Mr Porter trouwens.

Solid Homme

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.