Stutterheim Stockholm,

Stutterheim Stockholm Header

Jawel, schijtweer vandaag. Thank god dat Stutterheim net een nieuwe drop heeft afgeleverd bij de Bijenkorf. Yes, deze Stutterheim Stockholm is hetzelfde zoals de Stockholm al jaren is, maar komt nu in een toffe nieuwe colorway. Voor een ieder die Stutterheim nog niet kent, check ons archief.

En ik weet wat je gaat zeggen, deze jas is ongevoerd en dus te koud. Maar dat is precies de reden waarom je die lightweight donsjas van North Face ooit eens gekocht hebt. Gewoon een tussenlaag van dons en dan ben je helemaal winterproof. Nat zal je in ieder geval niet meer worden. En door de colorway val je ook nog lekker op in het grauwe weer. Dus bonuspunten voor de veiligheid. Check de Bijenkorf voor meer info.

Stutterheim Stockholm

Tags from the story