Stutterheim Stockholm,

Stutterheim Stockholm Brown Beige Grey Header

Weetje die Stockholm van een paar weken terug nog? Een prima jas weer van Stutterheim, maar ik kan me voorstellen dat sommige deze iets te kleurrijk vinden. In dat geval heb ik hier gewoon weer een prima alternatief gevonden. Wederom een Stockholm van Stutterheim. En wederom in drie verschillende kleuren.

Echter zijn deze kleurtjes iets subtieler. Dit past wellicht net wat beter bij dat minimalistische wat een Stutterheim uitstraalt. Gewoon beige, bruin en antraciet. Drie dikke banen in drie prima kleuren. Matched met haast alles. En dat voor een item wat puur praktisch is en nergens mee hoeft te matchen. Maar als je door de regen moet, dan toch liever fashionable. Nietwaar? Check de Bijenkorf.

Stutterheim Stockholm

Tags from the story