Thom Browne Cap-Toe Boots,

Thom Browne Cap Toe Boots Header

Zoals wellicht bekend, ben ik enorm fan van het schoeisel van Thom Browne. En ja, ik kan hier in door slaan. Maar jezus, kan je me dit kwalijk nemen? Check nu bijvoorbeeld eens deze Thom Browne Cap-Toe Boots. Oké voor minder haal je ook Oak Street Bootmakers Trench Boots of die Grenson Fergal Boots van laatst. Maar mocht je money to burn hebben, ga voor deze Thom Browne variant.

De schoen is gewoon heel tof om te zien. Lekker lomp, maar ook weer niet te lomp. Voor de verandering zit er bij deze Thom Browne schoenen geen lederen zool onder en zullen ook de embouts hier ontbreken. Wat op zich logisch is, gezien je die toch echt enkel op lederen zolen zal plaatsen, maar dat terzijde. Deze boots van Thom Browne komen op een Dainite achtige zool. Helemaal top, want dat maakt ze nog meer watervast. Iets wat je op zich wel kan gebruiken bij een paar boots, niet waar? Precies. Dus check de boots, ik spotte ze bij Mr.Porter, uiteraard voor de hoofdprijs.

Thom Browne Cap-Toe Boots

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.