Untitled The Milton Package,

Untitled kennen we ondertussen wel toch? If not, check een oude posts over het label door ons. Voor 2017 hebben ze een nieuwe drop die vandaag uitkomt. Het gaat hier om The Milton Package. En in die package vind je hoodies en beanies. En vooral de hoodies zijn belachelijk tof.

Deze hooded sweaters uit The Milton Package van Untitled zijn namelijk gemaakt van een belachelijk dikke stof. Een 420 grams stof. Dit is by far de meest zachte, dikke en warme hoodie die je ooit gehad hebt. De hoodies en beanies komen in een Asphalt en Burgundy kleur. Zeg maar precies basic genoeg om het overal bij te rocken. Ik kan stellen, deze hoodie wordt een must have. Model en fit zijn on point en de stof, man die stof! De foto’s zijn overigens geschoten door Jordan Tempro voor die extra stijlpunten. Anyways, het dropt vandaag dus check bij Untitled op hun site voor alle details.

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.