Wednesday Whiskey Teel Mid Olive,

Wednesday Whiskey Mid Olive Header

Het is alweer even geleden dat ik over dit merk heb geschreven. En eerlijk, ik heb hier geen enkel excuus voor. Wednesday Whiskey verdient wat mijn betreft meer credits dan dat het tot op heden nog gekregen heeft. Het label heeft zich in de afgelopen paar jaar opgebouwd van trendy start-up tot waar het nu is. En eerlijk is eerlijk, de schoenen zelf zijn gewoon nog toffer geworden ook.

Neem deze Teel Mid in een heerlijke olijfgroen suède kleur. De zool is een toffe crêpe wedge zool welke niet te dik is, maar zeker ook niet zo’n laf plakje rubber is. Het bovenwerk is van een degelijke lap suède. De pasvorm van de Wednesday Whiskey zijn zeg maar zoals je had gewild dat je Clarks zouden zijn. Weet je, die eerste dagen dat je Clarks echt te smal zijn en pijn doen aan je voeten. Die dagen die je niet kan verklaren, want de schoen oogt wel breed. Nou die dagen ga je met deze Wednesday Whisky niet hebben. Deze schoenen zitten vanaf dag één top. En nee, ik heb tot op heden nog nooit een paartje gekregen, of geld gehad voor dergelijke posts. Het is oprecht top spul. Check hun site voor meer info.

Wednesday Whiskey Teel Mid

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.