Alden West Avenue George Boot,

Alden West Avenue George Boot

Ik had vroeger op de HAVO een conrector die altijd op Chukka Monk Strap schoenen liep. Die man was verre van fashionable. Maar ergens denk ik dat hij het destijds toch beter begreep dan ik. Maar ja, je bent puber dus bent het per definitie met niemand eens. En nu? Nu spotte ik deze Alden West Avenue George Boot en dacht ik. Verdomme, wat had die man een verstand.

Ergens is dit de meest onmogelijke schoen. Maar ik kan niet anders dan hem tof vinden. Ik word een oude lul. Zo blijkt. Maar wat valt er te haten op een chukka met een monk strap? En dan nog op de Barrie leest van Alden ook. Dus perfectie is weer benaderd. Check Need Supply voor meer info. Wat een top schoen!

Alden West Avenue George Boot

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.