AMI Jodhpur Boots,

Een tijd terug heb ik al een heel verhaal over Jodhpur Boots geschreven. Mocht je de afkomst van deze boots nog willen weet, check dat item dan. Alles wat ik nu over Jodhpur kan zeggen is, dat je een goed paartje hiervan zeker in je kast hoort te hebben. En deze van AMI zouden dat goede paartje weleens kunnen zijn.

Ik heb een zwak voor dergelijke boots, helemaal als ze ineens op een crêpe zool gezet zijn. Common Projects doet dat al lekker met de Chelsea Boot van hun. Maar deze boot van AMI is een vrolijke tegenhanger hiervan. Met een mooie lap bruin suède, een prima shape van de neus en verder een heerlijke afwerking is dit een boot die jij wil hebben. De prijs is nog niet eens belachelijk te noemen. Dit is een bijzonder fijn paartje. Prima bij je chino en je denims. Check Mr Porter voor meer info.

AMI Jodhpur Boots

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.