Aquascutum Reversible Jacket

Aquascutum Reversible Jacket Header

Uitvak, ben je er nog? Weet je die Trench van een tijd terug nog? Mooi. Die heb je nu in je kast hangen gok ik? Top. Dan heb ik hier weer ander nieuws voor je. Aquascutum is nog steeds een ding toch? Deze jas is helemaal goed. Ik weet, je wordt voor de pub gecontroleerd op die overdaad aan ruitjes enzo. Maar deze jas kan zo hard undercover. Niemand kent je hobby. Eenmaal in de pub kan je gewoon weer je gang gaan.

Dit is een reversible jacket van Aquascutum. De ene kant is uiterst discreet blauw. De andere kant daarentegen is Aquascutum all over. En wat binnen en buiten is, I dunno. Enige wat ik weet is dat die jas dope is. Gewoon een goed button down shirt eronder. Goeie jeans erbij. En natuurlijk je Gazelle’s. Laten we wel zijn, je bent in de mood voor een feestje of niet. Anyways, Stuarts London blijft je favoriete supplier voor terrace wear.

Aquascutum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.