Clarks Originals Burcott Loafer

Clarks Burcott Loafer Header

Mijn hemel Clarks, wat doen jullie nu ineens? Deze schoen is gruwelijk. En dat bedoel ik op een positieve manier. Gewoon een old skool Beef Roll Penny Loafer. Deze moet ik even op mij in laten werken. Meer Ivy dan dit ga je het niet krijgen op het moment hoor. Deze schoen zou zo van Yuketen kunnen komen. Clarks wat ga je vreselijk lekker.

Deze Beef Roll Penny Loafer, bekend als de Burcott Loafer van Clarks, komt op een mooie crêpe wedge zool. De schoen is gevoerd met suède, best prettig gezien je never sokken zal rocken in deze schoenen. De Moc neus is grof gestikt. En de stiksels zijn daarna weggepoetst. Dat is voor de verandering weer eens vet, niet die lompe contrasten in de stiksels, maar gewoon in toon. De prijs van het schoentje valt mij alleszins  mee. Laten we wel zijn, je moest drie keer knipperen om zeker te zijn dat het geen Quoddy of Yuketen was, en dan is 145,- euro ineens een koopje. Check END. waar ze op voorraad liggen.

Clarks Burcott Loafer

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.