Clarks Originals Wallabee,

Clarks Wallabee Header

Voor de liefhebbers van de Wallabee wordt 2017 gewoon een goed jaar. Nog niet eerder dropte er zoveel verschillende Wallabee modellen van Clarks in de eerste twee maanden van het jaar. De lage Clarks Wallabee komt ineens in tal van hele toffe suède variaties.

Laten we beginnen met deze Night Blue versie die ik bij END. vond. En laat ik daar dan ook de foto’s maar van droppen in dit artikel. De kleur is gewoon fucking lekker. Mocht het blauw te blauw zijn en je opzoek zijn naar een lichtere versie, check dan Afura. Waar ze dus een heerlijke lichtblauwe variant hebben, maar ook een toffe Fudge Suède versie hebben. Anyways, keuze genoeg en de foto credits gaan naar END.

Clarks Wallabee

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.