Common Projects Chelsea Boots

Common Projects Chelsea Boots Header

Deze is niet voor al die lui met smetvrees. Shit ik denk dat ik nooit een schoen heb gezien die besmettelijker is dan deze. Kijk OG White Bucks mogen smerig worden. Maar een Common Projects Chelsea Boot in een fucking extreem licht grijze suède is vragen om problemen. Deze boots wil je niet vertiefen, maar kans is groot dat je ze naar een keer dragen volkomen vertaft hebt.

Ben je bereid dat risico te nemen, dan is dit jouw schoen. Maar doe mij alsjeblieft een lol. Check goed of je niet toevallig de dag dat je ze aan hebt naar een kinderverjaardag moet. Parkeer je wagen enkel op asfalt. Neem genoeg ouder kranten mee om op de grond te leggen zodat je niet door het zand heen hoeft te lopen. Doe alles wat je moet doen om deze schoen zo smetteloos schoon te houden als op deze foto. Of heb gewoon fucking schijt aan alles en vertijf ze harder dan je doet met je rauwe denims. Het is jouw geld, I don’t care. Halen doe je ze bij END. zoals altijd eigenlijk met Common Projects.

Common Projects Chelsea Boots

Tags from the story