END. x Tricker’s Richard Brogue

Trickers END

Man man man, ze flikken het gewoon weer bij END., keer op keer komen ze hard met die Tricker’s collab. Dit is niet te doen man. Ik was bang dat ze weer met een Brogue Boot zouden komen. Of wellicht weer die Stow Boot in een andere kleur. Maar nee, ze gooien een Richard Brogue van Tricker’s.

En een ieder die OurBubble al een tijdje leest, weet dat ik een zwak heb voor Longwing Brogues. By far de beste versie van een brogue. Naar mijn bescheiden mening natuurlijk. Niet voor niets schreef ik eerder vol liefde over een versie van Alden, Grenson en Thom Browne.

En nu gooit dus END. er ook één, samen met Tricker’s. Of omgekeerd, Tricker’s samen met END.. Het is maar net hoe je het bekijkt natuurlijk. En hoe je het ook bekijkt. Deze schoen is godverdomme een partij gruwelijk. De juiste leest, de juiste kleur, het juiste materiaal. Alles klopt gewoon aan dit juweeltje. Exclusief bij END. uiteraard.

Tricker's Longwing Brogue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.