GANT Rugger Dreamy Oxford Shirt,

GANT Rugger Dreamy Oxford Shirt Header

GANT gooit al jaren de perfecte shirts. En in hun GANT Rugger lijn zitten precies die juweeltjes waarvan jouw garderobe vol mag hangen .De fit van deze shirts is altijd perfect en de lappen stof die ze ervoor gebruiken zijn altijd spot on. No joke, ik ben fan van dit label . Maar dan ook echt.

Zo ook van dit Dreamy Oxford Shirt van GANT Rugger. De ruit is precies perfect. Wit met blauw geruit is zeg maar altijd goed. Op een khaki chino, een versleten denim of een blauwe corduroy, dit shirt kan gewoon altijd. Button down kraag, patch pocket op de borst. En een prijs welke gewoon nog betaalbaar is. Yes dit is je nieuwe favoriete shirt. Check het bij END.

GANT Rugger Dreamy Oxford Shirt

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.