Gitman Vintage Button Down,

Gitman Vintage Blackwatch Button Down Header

Als we dan toch deze dag op de oude lullen toer zijn. Dan mag dit shirt van Gitman Vintage toch niet ontbreken. Wat een heerlijke Blackwatch ruit is dit dan. Sowieso zijn de shirts van Gitman Vintage wel tof. Niet superslimfit enzo. Maar gewoon prima shirts.

Deze oxford cloth button downs doen het altijd goed op een rauwe denim met wat lomp schoeisel eronder. Dus die Alden van vanmorgen gaan hier bijzonder prima bij. Lekker casual ofzo. Weet ik veel hoe dat in fashion termen heet. Het shirt vind je bij Mr Porter trouwens.

Gitman Vintage

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.