Nike Air Max 95,

Nike Air Max Header

En ineens is daar weer eens een witte Nike Air Max 95. De Max 95 is en blijft keihard. In welke kleurencombo ook. Deze geheel witte versie is hier geen uitzondering op. Zelden is een schoen zo onderschat en gelijk zo geliefd in meerdere subculturen. Van townies tot hiphoppodia, deze schoen is overal wel gedragen. Maar op straat zie je hem minder dan die Huarache, de Max 90 en de Max 87.

Blijft bizar toch? Deze helemaal witte versie zal ook hier geen uitzondering op zijn. Zij die weten die weten. Maar het gros zal deze schoen weer in de schappen van de shops laten staan. En daar kan een dikke streep 3M niets aan veranderen. Bizar hoe dit soort shit gaat. Voor de liefhebbers, check ze bij Nike.

Nike Air Max 95

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.