Nike Air Zoom Epic,

Nike Air Zoom Epic Header

Oh

Mijn

God

De Nike Air Zoom Epic is er weer in een heerlijke grijze colorway.

Deze schoen is by far een van mijn meest favo classics van Nike. Als ik me niet vergis heb ik hier nog wel ergens 5 colorways van slingeren. Waaronder een grijze welke verdomd veel lijkt op deze grijze. Het ding is, ze zullen allemaal volledig getrashed zijn. Ik hield wel van een feestje. En mijn schoenen dacht ik niet aan na een bier of acht negen.

Maar deze Nike Air Zoom Epic dus. Shit wat een belachelijk lekker schoen blijft dit ook. Heerlijk schoentje ook bij je rauw denim en je polo shirtje. Goed voor het uitvak zullen we maar zeggen. Deze Epic ligt overigens in de schappen van Stuarts London.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.