Polo Ralph Lauren Oxford Cloth Button Down

Ralph Lauren OCBD Header

Natuurlijk als je de ochtend begint met een heerlijke Penny Loafer, dan moet je de middag beginnen met een prima Oxford Cloth Button Down shirt. Laten we dan maar de hele Ivy-outfit de revue passeren, niewaar? Je zomerse outfit is door deze twee tips wel al bijna af, dus thank me later.

Iedere kledingkast van iedere man zou vol moeten hangen met shirts als deze. De Oxford Cloth Button Down. Een absolute basic. Perfect in de mix met welke chino en welke denim dan ook. En zelfs bij sommige grof wollen pakken kan het prima. Ralph Lauren blijft structureel goed gaan met hun OCBD shirts. Helemaal met die slim fit lijn die niet meer model tent hebben. Deze lila versie is net op voorraad bij Mr Porter overigens.

Ralph Lauren Oxford

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.