Rag & Bone Standard Issue Archive Fit,

Rag Bone Archive Fit Header

Rag & Bone, godver, die maken een partij lekkere denims. Natuurlijk, we hebben genoeg labels die toffe denims maken. Maar mocht je in de markt zijn voor een niuewe raw denim rond de 200e, dan zou ik zeggen dat je ook even naar Rag & Bone moet gaan kijken. Toen ik tijdens mijn laatste trip naar Vancouver effe de moeite had genomen om dutil. te bezoeken kreeg ik meteen de kans om een belachelijke collectie van Rag & Bone te checken. En ja, de broeken zijn helemaal top. Minimale branding. Mooie stoffen. En goeie fits.

Helaas hebben zij momenteel deze Archive 2 Fit niet op voorraad en stuur ik jullie effe door naar East Dane hiervoor. Want kolere. Dit is een lekker broekie. Mooie lap selvedge denim. Goeie slimfit. En ook deze kent haast geen branding. Zwarte suède patch achterop. Kleine r en b gestikt op de kontzak en that’s it. Dus check East Dane. En Check ook dutil. effe, al was het maar omdat ze nog meer belachelijk mooie labels op voorraad hebben.

Rag & Bone Archive

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.