SAMSØE & SAMSØE Trech Coat

SAMSØE SAMSØE Trech Coat Header

SAMSØE & SAMSØE, man die gooien ook de ene na de andere basic must have in hun eigen manier de markt op. De prijs is bij SAMSØE & SAMSØE trouwens altijd wel bijzonder goed te noemen. Precies wat je wenst bij basics. Kijk soms wil je gewoon geen ultra premium in je kast, maar dan is goed gewoon goed genoeg. Volg je me nog?

Nou dat is dus ook het geval bij deze trench coat. Natuurlijk, ik snap je. Ben je die casual die ook iedere uitwedstrijd meepakt. Dan gooi je die Stone Island om de schouders. Maar ben je meer een kantoortuinhooligan, dan is deze van SAMSØE & SAMSØE echt wel dikke prima. Je collega’s snappen die Stone Island meuk toch niet. Rock de jas bij alles behalve je khaki chino. Zoveel mogelijk wel je uiterst cleane witte sneakers eronder. Gewoon omdat geen hond begrijpt dat die de dubbele prijs waren van deze jas en die gouden lettertjes ook niet gesnapt worden. Jij weet wat ik bedoel toch.

Anyways, haal deze jas gewoon bij de Bijenkorf. Enjoy de prima prijs kwaliteitsverhouding en hou je Stone Island gewoon voor in het uitvak.

SAMSØE & SAMSØE

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.