Shoe the Bear Chelsea Boots,

Die Haagse Helden van Baretta hebben weer wat nieuwe rocksterren onder contract staan. Al dagen gingen de geruchten heftig op de sociale media de rondte. Maar shit. Het is dus een feit gebleken. Deze lui hebben een neus voor het vinden van juweeltjes. Gezien we allemaal een paartje Chelsea Boots in de kast dienen te hebben, maken de heren van Baretta deze speurtocht voor je eenvoudiger.

Nieuw in hun shop vind je namelijk deze Shoe the Bear Chelsea Boots. Voor zover mijn informatie gaat kent dit label zijn oorsprong in Denemarken en is het ooit in 2007 tot leven geroepen door Thomas Frederiksen en Jakob Fuglsang. Maar voor hetzelfde geld komt het van Jakobus uit Vogelenzang. Daar gaat het namelijk niet om. Wat je hier voor je hebt zijn de ultieme Chelsea Boots. De prijs is fucking on point. En dat die gasten van Baretta deze op stock hebben, geeft aan hoe tof de schoenen zijn. De schoenen zijn true to size. De enige keuze die je nog hoeft te maken is, ga je voor zwart of zand?

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.