Stone Island David-TC Trench Coat,

Stone Island David TC Header

Oh shit. Lieve Hooligans Unite! Deze jas gaat een hit zijn in de uitvakken in de komende periode. Laten we wel zijn, het is Stone Island en geen doelgroep is hechter dan die van dit label. Wellicht om redenen welke het label nooit zo bedoeld heeft. Maar toch. Mocht je in de luxe positie zijn dat je fans werkelijk Hooligans voor je label zijn, dan kan je toch moeilijk daarvan balen.

Deze Trench Coat van het label spotte ik bij de Bijenkorf. Een winkel waar de Ultra’s en Casuals al jaren hun hele outfit bij elkaar kunnen shoppen. Zonder dollen, ik ken weinig shops waar ze zoveel Stone Island hebben hangen. En waar die stappen verder Barbour, Fred Perry en Hacket te halen is. Dus, ja, voor iedere luie Casual is dit de place to be, de Bijenkorf.

Stone Island David-TC

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.