The North Face Mountain Jacket,

Bam, met een drop zitten we weer midden in de jaren negentig. Dankjewel The North Face. Al die lui die op vintage jacht zijn en hopen op juweeltjes in de thrift store. Verdoe je tijd niet langer. The North Face gooit ineens die jaren negentig vibe bovenop je. Niets geen jassies die ruiken naar mottenballen. Maar gewoon alles box fresh. Jawel, ze zijn lekker bezig.

Neem deze Mountain Jacket van The North Face bijvoorbeeld. Helemaal in de stijl die zij 30 jaar terug gooide. En ook de colorway matched het allemaal. Tegelijk is deze jas ook nog eens fucking praktisch. Je vouwt het op tot een nietszeggend bolletje en propt het eenvoudig in je tas. Handig voor die daily commute dagen dat een jas in de ochtend te warm is, maar in de middag je zeiknat regent zonder jas. Of omgekeerd, dat kan ook. En ik kan zeggen dat het ook handig is voor die bergtochten in Alberta of British Columbia, waar het onder aan de berg prima weer is, maar daar aan de top een jassie geen overbodige luxe is. Alleen laten we wel zijn, het gros zal deze jas gewoon tijdens hun daily OV ritje dragen. Check de jas bij END.

The North Face Mountain Jacket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.