Vans Half Cab Tandori Spice,

Vans Half Cab Header

Ja joh, deze is voor de liefhebbers. Het gros van de mensen die ik ken vindt ze kut lopen. Of wellicht is kut nog te lief. Ik zelf ga prima op die Vans zool. Natuurlijk moet je ze effe inlopen. Maar ze worden vanzelf een soort van comfortabel. De Half Cab is by far een van mijn favo shapes van Vans.

En wanneer Vans deze top schoen ook nog eens in een ouderwets ogende kleur gooit. Shit ja, deze is gewoon tof. Of Steve Caballero nog steeds royalties vangt voor deze schoen, weet ik niet. Iets zegt me dat die gast dat wel zou moeten verdienen. Wat een ongelooflijke bazenschoen. Prima ook in de zomer onder een short enzo. Maar doe me een lol, ga er niet mee longboarden. Dat blijft namelijk echt te kut om te zien. Deze Vans Half Cab zag ik trouwens op stock bij Need Supply, prima prijsje ook enzo.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.