A.P.C. Chelsea Boots

APC Chelsea Boots Header

Jawel, hier zijn ze dan. Je nieuwe favoriete Chelsea Boots. Het is niet te doen hoeveel Chelsea Boot heat er de laatste maanden op een ieder gegooid wordt. Dit valt niet meer bij te houden. Dat A.P.C. goed is in dit genre was reeds bekend. Maar deze nieuwe release van hun A.P.C. Chelsea Boot is wel weer het toppunt.

De schoen is er in het bruin zoals op in deze post. Maar bij END. spotte ik ook nog een toffe zwarte variant. Deze bruine lederen versie zag ik bij Mr Porter. De schoen is uiterst verfijnd. De afwerking is ronduit subliem. De bruine kleur is diep donker en de leest waarop de schoen gezet is nadert perfectie. Deze shape, man wat een helden. Zoals gezegd, check Mr Porter.

APC Chelsea Boots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.