adidas Stan Smith,

adidas Stan Smith Header

Omdat deze schoen nog niet genoeg uitgemolken is, komt die weer eens in een helemaal spierwitte uitvoering. Wat meteen de beste uitvoering is natuurlijk. Ja leuk die groene tab op de hiel van de OG. Niemand wil eigenlijk een groene sneaker rocken. Spierwit of niets, een van de beste adidas Stan Smith schoentjes ever.

Deze uitvoering vond ik zowaar bij dat grote warenhuis uit Nederland, de Bijenkorf. Serieus, daar krijgen ze toch een steeds betere collectie schoenen ook. Ik ben al een tijdje niet de shop op de Dam zelf ingelopen. Maar het schijnt er wel helemaal prima uit te zien. Ook die in Utrecht heeft trouwens een opfrisser gehad. Alleen ik zweer bij online. Schijnt een ding te zijn in 2017, dat internet. Dus check de Bijenkorf, voor die adidas Stan Smith dingen.

adidas Stan Smith

 

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.