Blue Blue Japan Patchwork Coverall Jacket

Blue Blue Japan Patchwork Header

Omdat je vanmorgen met die Blazer flink wat knaken hebt bespaard, kan je nu het geld weer goed laten rollen. En rollend geld gaat makkelijk met deze belachelijk toffe Patchwork jas van Blue Blue Japan.

Blue Blue Japan is geen onbekende hier. Naast belachelijk goeie broeken hebben ze ook extreem lekkere jassies en tops. Zoals bijvoorbeeld dit Coverall Patchwork jassie van ze. Gemaakt van verschillende lappen Indigo dyed katoen. Met verschillende wevingen en meerdere patronen. Dit is godverdomme een lekker jassie, niet normaal. De prijs ik ook niet normaal. Voor de netto hypotheek lasten van een bescheiden tussenwoning voor een maand, ka je deze Patchwork jas halen bij END.. Duur, maar fuck zo vreselijk mooi.

Blue Blue Japan Patchwork

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.