Champion Reversible Bomber

Champion Reversible Bomber Header

Voor een schamele 140 euro euro kan je op dit moment een van de vettere reversible Bombers halen. No joke. Champion heeft een hele toffe Bomber voor je in de aanbieding.

Eerlijk wat een prijs. Laten we wel zijn, normaal is een jas duurder dan een paar schoenen. Maar in dit geval is deze jas dus goedkoper dan een paartje OG Max 1. Helemaal voor de prijs die nu op eBay gaat. Nog even en ik zeik niet meer over die Max release. Het zit hoog ja. Snap me.

Maar voor minder dan honderveertig euro haal je dus deze Bomber. Van Champion. En hij is reversible. Dus eigenlijk twee jassies voor de prijs van één. Als dat geen winstpakker is. En ja ook dit jack haal je gewoon bij END.. Ik was lui vandaag en had geen zin om verder te shoppen.

Champion Bomber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.