Clarks Wallabee Cola Suéde

Clarks Wallabee Cola Header

Hoe is het nou? Lekker net als de rest van de wereld misgegrepen bij die OG Max 1 release? Nice hè. Gewoon 200 paartjes voor 100.000 man klaarzetten. Dat wordt nog wat wanneer die Max 1 Armos re-release dropt. Niet dat die in de aantallen van een generic release gaat droppen. Haha. Ik moet zeggen, ik heb me kostelijk vermaakt op de interwebs toen die schoen dropte en iedereen een tikkie zoutig was door het misgrijpen. Maar voor een ieder die misgreep bij een toffe OG release. Hier een schoen om alles weer helemaal goed te maken voor je.

De Clarks Wallabee komt namelijk ineens weer in die Cola Suède colorway. En nee het is geen OG Max 1, maar het is wel tof. En mogelijk nog meer hiphop dan die Max 1 zou kunnen worden. Laten we wel zijn, dit is een Clarks Wallabee. Het mooiste is, de schoen ligt al een halve week bij END. in de schappen en alle maten zijn nog gewoon verkijgbaar. Dus ik zeg, ga die kant op. Vergeet die Max 1 en enjoy de leven.

Clarks Wallabee Cola

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.