Ellesse Heritage Caprini Lemonade Track Top

Ellesse Track Top Header

Oh shit. Na gister dacht ik dat die Track Jacket heat niet meer heter kon. Maar zie Ellesse effe een juweeltje droppen. Ellesse is natuurlijk ook niet van de terraces weg te denken. Maar die Heritage lijn van ze, geeft wel iedere hoolie een passende outfit.

Gewoon lekker in die pasteltinten. Het is vanzelf weer een keer Paasweekend. Handig als je na het Paas ontbijt nog ergens een wedstrijd gaat kijken. Godverdomme wat een ernstig fijn jassie is dit. En de prijs. Dit is nog wel de grootste giller. Ik heb sokken die duurder zijn dan deze Track Jacket. Snel naar Stuarts, thank me later.

Ellesse Track Top

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.