FILA Vintage Track Jacket,

FILA Vintage Track Jacket Header

Deze is voor al die hoolies hier op het net. Het is tijd om je classics weer een upgrade te geven. En onze vrienden van Stuarts London hebben we precies het juiste materiaal binnen gekregen. Wat te denken van deze FILA Vintage Track Jacket?

Gewoon een prima blauw jackie met rode strepen. Te rocken op die geragde denim van je. Met je adidas Gazelle eronder. Of doe eens gek, je Forest Hills eronder. Kan natuurlijk ook prima mee gaan met je tijd en een willekeurig ander paar witte sneakers zijn. Maar die keus is aan jou, uiteraard. Dit jassie is gewoon perfect voor in het uitvak, de lente is immers nabij. Check Stuarts.

FILA Vintage Track Jacket

 

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.