Gant Polo

Gant Polo Header

Ergens deze week riep ik nog iets over polo shirts en dat het tijd wordt om weer een hele verzameling in te slaan. Man wat zou ik blij met een magazine als dit zijn wanneer die altijd de polo heat op mijn netvlies gaven. Zonder dat ik dan zelf zou moeten zoeken enzo. Maar omdat niemand het anders voor je doet, doen wij het wel. En zie hier meer polo heat. Dit maal van Gant.

Om de een of andere reden word ik dus altijd gelukkig van polo’s met all-over broduursels. En meer dan eens zijn het nog vogels ook. Zo was ik al eens hyper blij met die Tommy Flamingo. Vandaag kwam ik echter dit witte juweeltje van Gant tegen. Roze papegaaien en alles. Even serieus. Hoe prep wil je het hebben? Verwassen denim of khaki chino eronder. Goeie witte sneakers of toffe penny loafers en bam. Rechstreeks de zomer in. Je kan dit shirt vinden bij de Bijenkorf.

Gant Polo

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.