Levi’s Vintage Clothing Crewneck

Levis Vintage Clothing Crewneck

Gewoon even op die pastellerige toer door gaan. Die jas van Stüssy vanmorgen was top. Maar een beetje ton sur ton in je outfit kan geen kwaad natuurlijk. Dus hier een pastelroze crewneck sweater. Helemaal hype ding, geen slim fit niets. Gewoon zo’n lomp vallende crewneck zoals alleen LVC ze kan maken.

Begrijp me niet verkeerd, er zijn dus echt momenten dat je crewneck niet een toffe slimfit hoeft te zijn. Zeg maar die momenten dat je hem rockt onder je bomber bijvoorbeeld. Deze Pastelroze versie van Levi’s Vintage Clothing heeft precies die fit. Prima crewneck. Besef dat je nu op een maandag al naar twee pastelroze items hebt zitten kijken, maar ik bemoei niet. Check deze sweater bij Mr Porter.

Levi's Vintage Clothing

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.